top of page

Werkwijze

We gaan graag met je in gesprek voor een kennismaking om te onderzoeken of er een klik is en vertrouwen dat wij je kunnen helpen. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig, je kunt direct contact met ons opnemen voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Door onze professionele opleidingen en achtergrond wordt onze hulpverlening door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per zorgverzekeraar, dus vraag dit even bij hen na, of check het via de website van het NVPA. Vaak is de werkgever ook bereid de kosten (gedeeltelijk) te dragen. Het levert voor beiden voordeel op omdat je de werkzaamheden beter kunt verrichten of wellicht een periode van (langere) ziekte wordt voorkomen.

Onze trajecten zijn in de regel kortlopend waardoor de kosten te overzien zijn. Een gesprek van een uur bij de praktijk van Onconsult, kost € 95. Huisbezoeken zijn ook mogelijk en kosten € 110 per uur met daarbij reiskosten van € 0,25 per km. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Elk hulptraject is maatwerk maar uit meer dan twintig jaar ervaring weten we dat wij tussen de 5 en 10 gesprekken van een uur nodig hebben om je te helpen om de regie weer in eigen hand te nemen. 

Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvende telefonische kennismaking van ongeveer 20 minuten.

Proces

In 5 tot 10 gesprekken helpen we je de regie weer te pakken, mocht je daarna nog eens terug willen komen dan blijf je natuurlijk van harte welkom

Maatwerk

Elk traject is maatwerk. We sluiten aan bij jouw behoeften en bepalen samen hoe we jou het beste kunnen helpen

Verzekering

Vanwege onze achtergrond vergoeden bijna alle zorgverzekeraars onze hulp (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering

“ Sinds de behandeling lijd ik aan slaapproblemen. Allerlei scenario’s blijven zich afspelen in mijn gedachten. Als ik toch inslaap ben ik weer vroeg wakker en begin ik de dag moe. Ik wil hulp om dit te kunnen doorbreken.” 

bottom of page