top of page

Ervaringen met Onconsult

Ondanks dat de gesprekken die we als Onconsult voeren vertrouwelijk zijn, vind je hieronder een inkijkje door de ervaringen die een aantal van onze cliënten open met jullie wilden delen. Dank jullie wel dames!

“Bedankt voor onze gesprekken. Er was meteen een klik en een gevoel van vertrouwen. Eindelijk, na vele jaren, een hulpverlener die niet zegt; laat los, geef het een plekje, je moet dit of dat. Nee, een warm mens die probeert handvatten te geven waar je mee aan de slag kunt. Verhalen waar je meteen een beeld bij krijgt en daardoor aan kunt pakken. Je hebt me ook geleerd dat het niet erg is om K.. dagen te hebben; hoort bij het leven. Niet te luisteren naar mijn andere ik (ik heb haar Corke genoemd :)). Lindsay, nogmaals heel erg bedankt en blijf zoals je bent, hopelijk kun je nog heel veel mensen een helpende hand / luisterend oor bieden vanuit je eigen praktijk.”

Petra

“Na mijn diagnose en behandelingen voor borstkanker ben ik in contact gekomen met Lindsay Benders. Ik heb het contact met haar als heel erg prettig ervaren. Ze is heel vriendelijk, begripvol, en biedt je een luisterend oor. Ik voelde me heel erg begrepen door haar. Ze heeft me tips gegeven en handvatten aangereikt waardoor ik nu beter in mijn vel zit en me mentaal zo veel beter voel. Ik ga haar tips in de toekomst zeker blijven gebruiken. Ik ben haar dankbaar voor dat ze me geleerd heeft om anders met dingen om te gaan en om anders over dingen te denken.” 

Marleen

pexels-photo-6634726.jpeg

“Ik ben in het voorjaar van 2021 met Lindsay in contact gekomen, na de diagnose borstkanker. Ik stond er in eerste instantie wat sceptisch tegenover omdat we door corona telefonische gesprekken moesten voeren. Ik was bang als er geen face to face contact was, er geen klik zou komen. Niets is minder waar want al snel voelde het goed aan. Ik weet zelf altijd heel goed te verwoorden wat ik voel en denk, maar toch hebben de gesprekken met Lindsay mij enorm geholpen en veel inzicht gegeven op allerlei vlakken. Ze wist steeds de juiste snaar te raken! Door de diagnose kanker kwamen er ook allerlei andere gevoelens en vraagstukken omhoog en ook daar had ze een luisterend oor voor. Na afloop van ons gesprek stuurde ze mij met regelmaat passende filmpjes of liedjes. Lindsay is een rustig en heel prettig persoon om mee te praten en denkt en voelt met je mee. Je voelt de liefde voor haar vak en medemens. Voor mij is Lindsay een enorme steun geweest in een zware periode. Mede dankzij haar ben ik er krachtig uitgekomen, heb ik voor mezelf durven kiezen en beslissingen genomen waar ik eerder niet de kracht voor had. Dankjewel Lindsay voor alles en vooral voor je geduld, je lieve steun en schouder.”

Angelique

bottom of page